Einhell TE-RH 38 3F Kırıcı Delici
Einhell TE-RH 38 3F Kırıcı Delici

Einhell TE-RH 38 3F Kırıcı Delici (EİNT-4257959)

Marka : EİNHELL
Fiyat : ₺9.029,00(KDV Dahil)
Barkod : 4006825663884

ADET

Artır Azalt

Einhell 4257959 TE-RH 38 3F Kırıcı Delici

Einhell 4257959 TE-RH 38 3F Kırıcı Delici Matkap, profesyonel kullanım için tasarlanmış bir matkaptır. Pnömatik darbe mekanizmalı döner çekiç sayesinde mükemmel tahrik sağlar ve SDS-max alet adaptörü ile güvenli bir şekilde çalışabilirsiniz.

Bu ürün, sabitlemeli/sabitlemesiz darbeli delme/keskileme fonksiyonlarına sahiptir ve basın kontrolü özelliği optimum temas basıncını görselleştirerek daha hassas işlem yapmanızı sağlar. Hız elektroniği ise titreşim sönümlemeli ana kol sayesinde düşük titreşimle doğru pozisyonda kalabilmenizi mümkün kılıyor.

Softgrip kesici uçların da içerildiği bu matkapta iki durum LED'i yer almakta; bunlardan ilki kullanma hazır olduğunuzu belirtirken diğeri fırça aşınmasına karşı servis zamanının geldiğini bildirmekte. Yüksek kaliteli bileşenlerden yapılmış olması uzun hizmet ömrüne sahip olacağı anlamına gelen Einhell TE-RH 38'in şanzıman kafası alüminyumdan imal edilmiştir ki hem dayanıklılığı arttığından hem de oldukça hafif olduğundan rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Ayrıca masif metalden kademesiz olarak ayarlanabilen delme derinlik dayanağı, aşırı yük kaydırmalı kavrama ve oluklu ek tutamak da bu matkapta bulunan diğer özelliklerdir. Ürün 6.62 kg ağırlığındadır ve paslanmaz çelik ile üretilmiştir.

Einhell TE-RH 38, maksimum delme gücü beton için 38 mm'ye kadar olan işlemlerinizde kullanabileceğiniz bir seçenektir. Güç kablosu uzunluğu ise tam olarak 3 metredir ki rahatlıkla çalışabilmeniz açısından önemlidir. Pratik saklama kutusu E-Box M55 içinde teslim edilerek size sunulurken darbe dayanımının da yaklaşık olarak dokuz J olduğunu belirtmek gerekiyor. Tüm bu özel detaylarıyla Einhell TE-RH 38; kaliteli malzemeleriyle sağlam yapıya sahip bir matkaptır.

  • Ücretsiz Kargo 5 Desiye Kadar
    2000₺ ve Üzeri
    Ücretsiz Gönderim
  • Orijinal Ürün Aldığınız bütün ürünler
    orijinaldir.
  • Güvenli Alışveriş 256BIT SSL sertifikası
    ile kart bilgileriniz
    güvende!
  • Kolay İade Aldığınız ürünleri
    kolayca iade
    edebilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR