Domestos Bio Active 750 Gr
Domestos Bio Active 750 Gr

Domestos Bio Active 750 Gr (BOZA-DOMESTOS-0005)

Marka : BOZA
Fiyat : ₺43,25(KDV Dahil)
Barkod : 8690637505294

ADET

Artır Azalt

Domestos Bio Active 750 Gr

Maksimum hijyen için temizlikteki yardımcınız Domestos’tan bir yenilik daha: Domestos’un mutfak yüzeylerine özel geliştirdiği çamaşır suyu Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu! Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu, mutfak yüzeylerinde maksimum hijyen sağlamak için özel olarak geliştirildi.

Mutfakta mutlak hijyenden ödün vermeyenler için ferah kokusuyla Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu, mutfak temizliğinde en büyük yardımcınız olmaya aday.

Doğal okaliptus özü içeren Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu, Domestos’un mutfak yüzeylerine özel olarak geliştirdiği çamaşır suyudur.

Mutfak yüzeylerinizde maksimum hijyenin ferah kokulu yeni üyesi Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu, yemek hazırlanan yüzeylerde kullanıma uygundur.

Bitkisel kaynaklı aktif içeren Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu’nın formülü klor, paraben ve boya içermez.

Mutfağınızdaki renkli yüzeylerin rengini açmadan etkili temizlik yapar.

Ocak, fırın, aspiratör, mutfak tezgahı, buzdolabı, mutfak bezleri, kapı kolları, zeminler, çöp kovası, mutfak lavabosu gibi sayısız mutfak yüzeyinde kullanıma uygun olan klorsuz çamaşır suyu; çaydanlık gibi mutfak gereçlerindeki kireci söker, maksimum hijyen sağlar.

Üstelik bebek mobilyaları, oyun alanları, oyuncak, mama sandalyesi, kapı kolları, zeminler, çöp kovası dahil olmak üzere birçok diğer alanda da etkili temizlik sağlamak için uygundur.

Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu’nun paraben, boya ve klorsuz formülü, ferah kokusu ve %100 geri dönüştürülebilir şişesiyle Domestos gücü mutfak temizliğinde yanınızda.

Yeni Domestos Bio Active Mutfak Çamaşır Suyu’nu denemenin tam zamanı.

Domestos durdurulamaz. Kullanım: Ürünü direkt olarak mutfaktaki yüzeylere veya süngere/beze uygulayın, iyice temizleyin, sonra durulayın.

Yerler ve geniş yüzeylerin temizliği için 5 litre suya 180 ml Domestos Bio-Active Çamaşır Suyu ekleyin.

  • Ücretsiz Kargo 5 Desiye Kadar
    2000₺ ve Üzeri
    Ücretsiz Gönderim
  • Orijinal Ürün Aldığınız bütün ürünler
    orijinaldir.
  • Güvenli Alışveriş 256BIT SSL sertifikası
    ile kart bilgileriniz
    güvende!
  • Kolay İade Aldığınız ürünleri
    kolayca iade
    edebilirsiniz.
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR